Οι άνθρωποι πίσω από τη δράση: το 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής «γίνεται kookoonari»

 

Η προσπάθειά μας ώστε το 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής να «γίνει kookoonari» δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την έμπρακτη υλική και ψυχολογική στήριξη μιας σειράς ανθρώπων, οργανισμών και επιχειρήσεων, τις οποίες θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά.

Ευχαριστούμε λοιπόν:

—Τον Σύλλογο Διδασκόντων του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, που δέχθηκε με χαρά το σχολείο τους να «γίνει kookoonari», και συγκεκριμένα τη διευθύντρια Μαρία Καφαλή, τις νηπιαγωγούς Ελευθερία Κυρέζογλου, Ανθή Όσκαρη, Μαρίνα Αθανασούλα, Σοφία Παπαλά και Κική Ζαφειράκη.

—Τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου  και ιδιαιτέρως την πρόεδρο Χρύσα Γεωργίου.

—Την περιβαλλοντική οργάνωση “iSea” , και πιο συγκεκριμένα την Αναστασία Χαρίτου και τον Ιωάννη Γιώβο για την επιστημονική τους καθοδήγηση.

—Από την περιβαλλοντική οργάνωση «Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης», τον Σταύρο Καραγιάννη, την Ευγενία Σκουφή και την Αντιγόνη Δαλαμάγκα.

—Τον Αναστάσιο Ντόκο από την εταιρεία “BeMyFlower”, για τα Zero Waste προϊόντα της εταιρίας του που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς του 10ου Νηπιαγωγείου.

—Τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής  και την πρόεδρό της Νατάσσα Λιβεριάδου, που αγκάλιασε την ιδέα μας.

—Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης Α.Ε. και τον πρόεδρό του Πέτρο Δελιγκιόζη, που μας διευκόλυναν με τις δωρεάν μετακινήσεις των ειδικών προς την Κομοτηνή.

—Την ομάδα του «Media Group Παρατηρητής της Θράκης» και της “2Κ Project” που στήριξαν με όλη τους την ενέργεια τις δράσεις μας, μέσα από τη σχεδιαστική υποστήριξη, τη δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Θάνο Βαφειάδη (Project Manager), τη Νατάσα Βαφειάδου (Δημοσιογράφος), τον Ιωάννη Παντούλη (Υπεύθυνος Παραγωγής), Εμπρού Γιουσούφ (Γραφίστρια), Μουσταφά Ομέρ (Web Developer) και τον Δημήτρη Πολίτη (Φωτογραφίσεις & Βιντεοσκοπήσεις).

—Την Κική Πολίτου (Καλλιτέχνης), την Ιωάννα Κάζη (Ερασιτέχνης δασκάλα ραπτικής), τον Πάνο Κουτσουρίδη (Διαχειριστής & Υπεύθυνος Παραγωγής της εταιρίας «Καλλυντικά Θράκης Ι.Κ.Ε.»), τους «Σπορίτες Ροδόπης», τον Νίκο Δομπάζη, τον Γιώργο Ψαρρά, τον Σάββα Μαυρίδη και την Αικατερίνη Γκουλιάφα για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των εργαστηρίων.

– Τα καταστήματα της Κομοτηνής: Bakkal, Μπαχαρόκοσμος, Τόλκας Π. & Σ.Ι.Α. Ο.Ε., Κωνσταντίνου Κ. και ΑΦΟΙ Κέκερη Ο.Ε. για τη συμβολή τους στο εργαστήριο αγοράς χύμα προϊόντων σύμφωνα με το Zero Waste.

– Την Μαρία – Λουίζα Λαοπόδη, την Μιρέλλα Μαντάκου και τον Σωτήρη Σταμπουλή από την ομάδα του Goethe Institut Thessaloniki  για την πολύτιμη υποστήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης στο πρόγραμμα START – Create Cultural Change.

Leave a Reply

Your email address will not be published.